Valikko Sulje

HAULBAG

Innovatiivisen liiketoiminnan moottori

Digitalisaatio luo koko ajan uusia, innovatiivisia palveluja joilla voi tavoittaa potentiaalisia asiakkaita tai tehostaa toimintatapoja. Me haluamme liittää Haulbagin saumattomasti kasvavaan määrään tällaisia palveluita sekä luoda itse uusia ratkaisuja.

On vaikea kertoa mitä Haulbag on ja mitä se ei ole. Lukuisten nykytoiminnallisuuksien lisäksi haluamme kehittää palvelua jatkuvasti asiakkaittemme toiveiden mukaisesti. Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan, ja me haluamme seisoa teidän kanssanne tämän muutoksen eturintamassa. Me olemme onnistuneet kun teidän liiketoimintanne kukoistaa kirkkaampana kuin koskaan!

Mitä Haulbag on?

Voimme luetella mitä toiminnallisuuksia Haulbagista löytyy, mutta pelkkä toimintojen luettelo ei kerro kaikkea sitä mitä haluamme sinun tietävän. Haulbag ei toimi pelkkänä tietojen säilöntäpaikkana, vaan nykyaikakauden tavoin yhdistää eri osioiden tietoja, mahdollistaa keskustelut kulloisenkin käsillä olevan tiedon ympärillä, tarvittavat liitetiedostot, erilaiset toimenpiteet, sekä rajattoman tietojen luokittelun tagien avulla.

Haulbag on vain yksi osa käyttettävissä olevien palvelujen verkostoa. Haulbag on kaiken keskellä yhdistäen eri palvelut yhdeksi palvelukokonaisuudeksi. Voit siirtää vastuita tuotetoimittajille antaen heidän käyttöönsä omat osionsa, tarjota asiakkaille oman käyttöliittymän verkkokaupan kautta, hyödyntää tuotetoimittajien varastoja kuten omiasi, päästää laskut bittivirran vietäväksi asiakkaillesi, sekä kaikkea muuta mitä tarvitsetkaan.

Miten Haulbag voisi kehittää liiketoimintaasi

Tarvitsetko asiakaskohtaiset verkkokaupat?

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus tutustua tuotteisiisi ja tilata niitä silloin kuin se heille sopii. Voit avata asiakaskohtaisen verkkokaupan kunkin asiakkaan tuotevalikoimalla ja hinnoittelulla. Kaikki tieto on samassa järjestelmässä, joten voit myydä ongelmitta samoja tuotteita kaikille asiakkaallesi varastotietojen pysyessä ajan tasalla.

Asiakas- ja varastotiedot aina ajan tasalla

Teitpä asiakaskohtaisia, brändikohtaisia tai vaikkapa vain yhden kuluttajaverkkokaupan, oleellista on että asiakastiedot ja varastotiedot ovat aina ajan tasalla ilman manuaalista tietojen päivittämistä tai siirtoa. Me pystymme Haulbagin avulla tarjoamaan kaiken tämän nopeasti ja kustannustehokkaasti. Voit halutessasi itse avata uuden verkkokaupan ilman odottelua tai kehitysprojektia.

 

Haluatko saumattoman tiedonsiirron eri järjestelmien välillä?

Haluatko tarjota asiakkaillesi tuotteita suoraan tuotetoimittajasi varastosta? Tai ehkäpä sinulle on tärkeää että laskut lähtevät sähköisinä asiakkaillesi siirtyen samalla kirjanpitojärjestelmääsi? Haluaisitko ulkoistaa varastosi valitsemallesi kumppanille? Kenties asiakkaasi haluavat tilausten siirtyvän automaattisesti heidän järjestelmästä sinun järjestelmääsi?

Automaattinen tiedonsiirto

Tehokas ja nykyaikainen liiketoiminta vaatii ajantasaista tietoa sekä automaattista tiedonsiirtoa. Me uskomme että järjestelmäintegraatioiden avulla voit tehostaa liiketoimintaasi huomattavasti ja keskittää ihmisvoimin tehtävä työn sinne missä siitä on eniten hyötyä. Meillä on jo lukuisa määrä yhteyksiä eri palveluihin ja uuden palvelun integrointi Haulbagiin on parhaimmillaan päivien homma.

Etsitkö kokonaisratkaisua joka skaalautuu liiketoimintasi mukana?

Haulbagissa on kattava valikoima työkaluja operatiivisen toiminnan tehokkaaseen hallintaan. Haulbagin avulla voit hallinnoida asiakkuuksia, tarjouksia, myyntitilauksia, lähetyksiä, ostitilauksia, varastoa, tuotteita, verkkokauppojasi, laskutusta… Haulbagissa kaikki tieto on samassa järjestelmässä mikä mahdollistaa tehokkaat toimintatavat.

Rajattomasti skaalautuva ratkaisu

Haulbag on rakennettu Microsoftin Azure -pilvialustalle. Sinun ei tarvitse tietää tai ennakoida liiketoimintasi kasvuvauhtia, rajattomasti skaalautuva pilvipalvelu tarjoaa aina tarvitsemasi kapasiteetin. Nykymaailmassa sinun ei tarvitse investoida IT-palveluhin etukäteen varautuen kasvuun. Keskity liiketoimintasi kehittämiseen ja me Haulbagin avulla tarjoamme tarvittavat ratkaisut kulloiseenkin tilanteeseen.

Mahdollistavatko nykyiset palvelusi innovatiivisen liiketoiminnan?

Usein liiketoiminnan kehitystä rajoittaa käytössä olevien työkalujen mahdollisuudet. Maailma muuttuu ja tarjoaa jatkuvasti uusia, innovatiivisia tapoja kehittää ja tehostaa liiketoimintaa. Mahdollosuuksien avaruus kasvaa kiihtyvää tahtia, etkä varmasti halua sulkea näitä ovia ulottuviltasi.

Me emme tiedä miten sinä haluat liiketoimintaasi kehitettävän. Me haluamme oppilapsen roolissa kuunnella ja kehittää Haulbagia mahdollistaen haluamasi tavan toimia muuttuvassa maailmassa. Me emme halua estää muutosta vaan mahdollistaa sen.

Koska kaikki tieto löytyy saman konepellin alta, pystymme aina tarjoamaan kaiken tarvittavan tiedon käsillä olevaan tehtävään. Tulipa tieto verkkokaupasta, myyntitilanteesta, tai rajapinnan kautta kumppanisi järjestelmästä, kaikki on saatavilla oikeaan aikaan sekä mahdollistaa haluamasi raportit liiketoimintasi tunnuslukujen seuraamiseen.

Haulbagin keskeiset toiminnot

MUTTA RIITTÄÄKÖ TÄMÄ?

Haulbag on jo nykyisellään uskomattoman laaja kokonaisuus. Emme silti tyydy siihen, vaan rakennamme palvelua koko ajan kattavammaksi ja paremmaksi yhdessä asiakkaittemme kanssa. Tiedämme että asiakkaamme ymmärtävät miten heidän liiketoimintansa operoidaan mahdollisimman tehokkaasti, ja me haluamme digitalisoida turhan ihmistyön sekä luoda nykyaikaisen liiketoimintaympäristön tukemaan tätä. Mikäli siis haluat lisää nyt tai vuoden päästä, käärimme hihamme ja rakennamme Haulbagista entistä paremman palvelun tukemaan teidän liiketoimintaanne.